Гра Бакуган Гонка

    Ігри » Гри Бакуган » Гра Бакуган Гонка

    Опис Гри:

    Любиш велику швидкість? Тоді спробуй гру Бакуган Гонка ATV, де у тебе від адреналіну, що надійшов у кров, волосся стане дибки. В якості головного героя тут виступає Ден. Цей хлопець ось-ось підніметься на баггі – машинку з чотирма колесами - і зараз повинен відправитися на такому апараті в подорож.

    Шлях належить не те що далекий, але небезпечний. Бо дорога вся дочиста порита западинами, горами, ямами, вибоїнами. Тобі треба примудритися пройти крізь все це, при цьому встигаючи збирати по шляху спеціальні символи, позначені таємничими знаками. Кожен такий предмет принесе тобі плюс сто балів на рахунок.

    Суть гри полягає в тому, щоб постаратися зібрати якомога більшу кількість очок, а для цього потрібно як можна більше часу протриматися в грі. По завершенню етапу ти зможеш подивитися в таблицю геймерів і відшукати там своє ім'я. Хто знає, можливо, ти займеш перші позиції, а може, тобі взагалі вдасться побити всілякі рекорди і, таким чином, завоювати славу самого крутого гравця. Саме цього ми тобі бажаємо! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам