Гра Бакуган на Мотоциклі

    Ігри » Гри Бакуган » Гра Бакуган на Мотоциклі

    Опис Гри:

    У грі Бакуган Мотокрос ти будеш дуже багато їздити, тобі просто необхідно буде це робити, тому що така суть гри. У компанії зі знамените Бакуганом це і без того не сумне заняття перетвориться в справжній кайф. Не віриш? Тоді швидше відкривай гру так подивися все власними очима, а краще відчуй кожну емоцію на своїй шкурі.

    Отже, є Бакуган, і є мотоцикл. Тобі потрібно допомогти головному герою піднятися на байк і відправитися борознити всі запропоновані левел, яких тут, на щастя, вагон і цілий візок. Суть гри полягає в тому, щоб доставити персонажа до самого фінішу першого. Так що не паси задніх! Намагайся обходити конкурентів на раз, два, три!

    А допоможуть тобі в цьому гарний настрій і грамотне управління грою. Так що дивись в обидва, щоб не звалитися в чергову яму або, що ще гірше, прірва. Дуже багато горбів на дорозі обтяжують умови. Так що перед появою того чи іншого перешкоди все-таки краще знизити швидкість, інакше ризикуєш вибути з гри. Пам'ятай правило – тихіше їдеш, далі будеш, навіть незважаючи на

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам