Гра Стрільба з Космічної Гармати Злими Птахами

    Ігри » Гри Гармати » Гра Стрільба з Космічної Гармати Злими Птахами

    Опис Гри:

    Гра Злі Птахи Космічна Гармата – це гейм, в рамках якого ти побачиш злих птахів. Але це не традиційні енгрі бердз, до яких ми звикли, тому що сьогодні на весь світ розлютилися качки. Так, ці пернаті також можуть дати жару всім і кожному.

    насправді, качки виконують досить ответстенное завдання, щоб ти міг приєднатися до них і врятувати весь світ. Тому що саме сьогодні наша планета може постраждати від навали котів з космосу, які вирішили завоювати весь світ.

    У зв'язку з такими незвичайними супротивниками, бій буде відбуватися на орбіті. Тут потрібно бути дуже обережним, потоу що разом з ворогами тут є і інші перешкоди, наприклад, астероїди. Також тобі доведеться згадати закони фізики і звертати увагу на гравітацію.

    Тільки дотримуючись цих правил, ти зможеш претендувати на перемогу. Пам'ятай, що будь-який неправильний рух закінчиться твоїм поразкою. Обирай правильну тактику, контролюй траєкторію польоту куль. А ще збирати бонусні предмети, які будуть сприяти збільшенню очок на твом балансі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам