Гра Гармата: Нашестя Щурів

    Ігри » Гри Гармати » Гра Гармата: Нашестя Щурів

    Опис Гри:

    Гра Нашестя Щурів 2 – це продовження знаменитого гейми. Якщо є продовження, значить, перша частина виявилась досить вдалою, а друга частина – ще краще. Отже, суть гри полягає в тому, що сьогодні твій дім знову постраждав від щурів. Вони скрізь – в кімнатах, на кухні, у ванній – жах, кошмар!

    Тобі потрібно використовувати всі доступні засоби, лише б видворити гризунів за межі будинку. Арсенал зброї, треба віддати належне розробникам, досить різноманітний – тут і димові шашки, і гайки, і бомби та інші предмети, навіть більш лояльні, наприклад, сирні приманки.

    Використовуй шашки, щоб дим вигнати щурів, застосовуй гайки, щоб розбивати стекляныне перешкоди, додавай в сирні приманки отруту, щоб убити гризунів! І придумуй інші варіанти, за допомогою яких можна звільнити будинок. Словом, роби все, що завгодно, лише б очистити територію від непроханих гостей.

    Гра дуже різноманітна за рахунок безлічі способів боротьби з гризунами. А оскільки ти можеш придумувати свої методи для цього, є можливість дати волю фантазії і показати, на що ти здатний в таких екстрених ситуаціях. Покажи всю свою спритність і кмітливість! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам