Гра Гармата: Санта Клаус проти Нечисті

    Ігри » Гри Гармати » Гра Гармата: Санта Клаус проти Нечисті

    Опис Гри:

    чи ти Бачив коли-небудь злого Діда Мороза? Американський персонаж в грі Злий Санта Клаус покаже тобі, наскільки агресивними можуть бути такі герої. Звичайно, щоб розсердити Санту, потрібно ще постаратися, однак комусь це вдалося, і тепер ти повинен допомогти йому впоратися з собою.

    Скоро Різдво... Все б нічого, але вся нечисть, мабуть, переплутала це свято з Хеллоуїном, іншого пояснення немає, тому що представники потойбічного світу фактично заполонили планету. Більш того, вони вчинили непоправне злочин – вкрали всі подарунки, які Санта Клаус віз діткам. А ще нечисть загрожує всьому світу, що зірве свято. І це у них вийде, якщо ти не зупиниш злих хлопців.

    Санта такий розумний, він завжди знає вихід практично з будь-якої ситуації. Сегодняшне пригода стала для нього не нововведенням, тому що Санта досить швидко зорієнтувався і почав стріляти у ворогів. Благо, він завжди на своїх санях перевозить гармату – як бачиш, сьогодні зброя придалося йому як ніколи. З цього моменту розгортається справжня гра. Приєднаєшся?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам