Гра Мафія Водій

    Ігри » Гри Мафія » Гра Мафія Водій

    Опис Гри:

    Гра ДТА Водій Мафії 3 – це гейм, який являє собою третю частину відомої іграшки. Тут тобі вкотре доведеться приміряти на себе роль водія місцевого мафіозі. Це і цікаво, і небезпечно одночасно, так що будь готовий навіть до самим несподіваним сюжетним поворотам. А поки, насамперед займай водійське місце в крутий і дорогий тачці і тисни на газ.

    Отже, сьогодні місцевий авторитет вирішив поїхати «в гості» по своїм знайомим з метою забрати у них гроші. Це мафіозні справи, тому ми не будемо вдаватися в подробиці, за що люди заборгували або яким чином кошти будуть вилучатися. Тим більше, що ти всього лише водій, і твоє завдання полягає в тому, щоб перевозити пасажира з пункту А в пункт Б і так далі відповідно до маршруту.

    Іноді боржники бояться зустрічі з кредитором. Тоді вони викидають купюри прямо під машину. В такому випадку тобі доведеться збирати гроші на ходу в прямому сенсі цього слова. Будь обережним, тому що за збором данини можна і в аварію догодити. Але що ти можеш вдіяти, адже це – одне з численних завдань, які весь час доручає тобі бос. Щоб перейти на наступний етап, потрібно виконати свою роботу швидко і якісно. Тоді начальство буде тобою досить, і ти зможеш продовжувати свій шлях.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам