Гра Мафія: Пригоди в Джунглях

    Ігри » Гри Мафія » Гра Мафія: Пригоди в Джунглях

    Опис Гри:

    Якщо ти готовий відправитися в неймовірні пригоди, тоді вперед в гру Мафія в Джунглях! А що ти думав, що бандити не можуть проникнути в далекі ліси? Ще й як можуть! Завдяки цьому, ти маєш можливість пограти в неймовірно крутий гейм, графіка якого перевершує всі очікування. Так що вперед і з піснею, як кажуть!

    Отже, було прийнято рішення, що штаб-квартира злочинного угруповання повинна розташовується ніде, крім як у джунглях. Можливо, це рішення є самим вірним, тому що хтось здогадається шукати бандитів в такому місці. Чагарники, дерева, екзотичні тварини – тут все налаштовує до приємній атмосфері, так що можна виграти навіть у двох напрямках. І відірватися разом з мафією, і просто провести відмінний час в такому зеленому і красивому місці.

    Але в цій грі тобі відводиться роль не бандита, а людину, яка виступає за відновлення справедливості. Тобто тобі потрібно знищити всі небезпечні елементи, які вже пустили кору в джунглях. Ти озброєний пістолетом. Все чудово, тільки от кількість куль вже дуже обмежена. Але нічого, якщо робити постріли точно в ціль, напевно можна розібратися з кожним з ворогів. Так що будь уважним і стріляти влучно! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам