Гра Мафія: Ніндзя проти Мафії 3

    Ігри » Гри Мафія » Гра Мафія: Ніндзя проти Мафії 3

    Опис Гри:

    Гра Ніндзя проти Мафії 3 являє собою третю частину знаменитого гейми. Місто, в якому проживають ніндзя, який раз піддався небезпеки з боку бандитських угруповань. На цей раз мафіозі налаштовані не дитячих. В їх арсеналі можна помітити багато самого різного зброї, автомобілі, танки і навіть вертольоти! Як бачиш, ворог сильний, так що потрібно докласти максимум зусиль, щоб виправити ситуацію і врятувати рідне місто.

    Скажемо відразу, що проти такого супротивника з голими руками не попреш, інакше в результаті вийде вірна смерть. З іншого боку, навіть один боєць, яким би він відважним і вправним не був, не впоратися з такою навалою ворогів. Тут знадобиться ціла армія. Благо, така можливість у тебе є – зібрати якомога більшу кількість ніндзя і відправитися на бій.

    Перший час ти будеш грати трьома ніндзя. Потім вже підключаться інші бійці. Але спочатку тобі буде достатньо і цих ресурсів. Складність гри полягає в тому, що тобі треба керувати відразу ж трьома ніндзя в індивідуальному порядку. Однак ти обов'язково призвичаїшся та навчишся робити це швидко, чітко і правильно. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам