Гра Атака зомбі цукеркових

    Ігри » Ігри Атака » Гра Атака зомбі цукеркових

    Опис Гри:

    Конкуренти є завжди. І це на краще. Конкуренція – свого роду змагання, під час якого кожен хоче поліпшити свої досягнення, щоб обійти суперника. Особливо виграють споживачі, які можуть дозволити собі вибрати товар з безлічі однакових продуктів. Покупцям, по суті, все одно, який бізнесмен заробить на них грошей, лише б він був задоволений і якістю, і ціною.

    Але конкуренція буває не на благо. Іноді суперники влаштовують один одному різні пастки, тільки щоб зіпсувати продукцію іншого, замість того, щоб покращувати свою. У грі Цукерки Зомбі так і сталося. Дві кондитерські фабрики, які борються за право першості на ринку, постійно влаштовують один одному козні. Одна фабрика випускає відмінні за якістю цукерки, одного ніяк за нею не встигає, і щоб не втрачати клієнтів, вирішила підкинути супернику бочки з вірусом на підприємство. З-за цих бочок цукерки мутували і перетворилися в справжніх зомбі. Ось це поворот! І як тепер вчинити? Напевно, потрібно як можна скоріше розправитися з кровожерними істотами, щоб споживачі не дізналися, що насправді твориться на фабриці і не відмовилися купувати продукцію у майбутньому.

    Але як впоратися зомбі? В голову приходить тільки одне рішення – відстрілювати їх. Ось чим ми зараз і займемося в грі Цукерки Зомбі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам