Гра Барбоскіни: Збери пазл

    Оцінка: 672 очок, Голосів: 170

    Опис Гри:

    Наша гра "Барбоскіни: Збери пазл" - це універсальний спосіб, щоб на довгий час залишити біля комп'ютера, не угамовного і дуже непосидючого малюка. Крім того, що ця гра буде дуже цікава і займе його увагу на тривалий час, вона ще й дуже корисна, адже з її допомогою ваш малюк буде розвивати своє мислення, уважність, пам'ять і логічне мислення. Де ще у нього буде така можливість поєднати приємне з настільки корисним!

    Радимо всім вже досить змученим батькам неодмінно взяти цю нашу гру собі на замітку, а сторінку з нашою грою "Барбоскіни: Збери пазл" позначити у ваші закладки браузера.

    Пазл з улюбленими героями мультфільму повірте нам, надовго заволодіє увагою вашої непосидючої дитини, і поки він не буде повністю зібраний, ваш малюк від нього не відійде ні під яким приводом. Не вірите? Давайте перевіримо і ви самі переконаєтеся в цьому! Послідовність дій у нашій грі "Барбоскіни: Збери пазл" така. З самого початку гри вам необхідно показати дитині кілька серій з дуже веселого мультфільму про Барбоскіних, а вже тільки потім, попросити його допомогти вам зібрати цю захоплюючу картинку на якій він обов'язково дізнається вже улюблених героїв з мультфільму!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам