Гра Бен 10 Одягалка

    Ігри » Бен 10 Ігри » Гра Бен 10 Одягалка
    Оцінка: 634 очок, Голосів: 155

    Опис Гри:

    Навіть відважні герої та борці проти світового зла і безлічі лиходіїв, вимагають хоча б невеликого відпочинку і спокою. І вони проводять свої вихідні по-різному. Хтось ходить за покупками в супермаркети, хтось катається на лижах, а деякі просто влаштовують переодягання і примірку речей зі свого гардероба.

    Наша гра "Одягалка" допоможе і вам розслабитися після всіх перемог і знищення інопланетних загарбників і зайнятися улюбленою справою - переодяганням. У даній грі вам необхідно вибрати відповідний наряд для вашого головного героя, яким буде знаменитий у всьому світі Бен 10. Ви тепер розумієте, яка відповідальність лягла на ваші плечі? Адже зовнішній вигляд зірки повинен бути ідеальний. Крім того, що ви будете одягати Бена, вам необхідно буде ще і навести порядок в його гардеробі.

    До гри "Одягалка" на ваш розсуд представлено дуже багато варіантів, різних костюмів для хлопчика десяти років. Ви можете вибирати серед костюмів вогняної людини, хороброго воїна, формою каратиста і інших саме той, який в даний момент буде близький вам по духу. Крім вибору костюма, ви можете вибрати або змінити зачіску героя, а також підібрати взуття та необхідні для доповнення образу аксесуари. Якщо отриманий результат вашої роботи вам сподобається, ви можете роздрукувати його, натиснувши на кнопку друк.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам