Гра Дружба це чудо бродилки

    Ігри » Ігри Бродилки грати онлайн безкоштовно! » Гра Дружба це чудо бродилки
    Оцінка: 2082 очок, Голосів: 478

    Опис Гри:

    Суть флеш-ігри "Бродилки Дружба" гранично проста. Навіть самі маленькі гравці її розуміють. Щоб не сталося, не кидай друга у біді.

    Кращий друг рожевого поні - нашого головного героя - покинув рідні, добре знайомі краї і загубився. Але, не дивлячись на це, він все-таки щасливчик. Він обов'язково повернеться, адже у нього є відважний товариш, який, ні хвилини не вагаючись, відправляється на пошуки пропажі. Наш герой без поняття, з чого почати і куди йти. Постійно він буде стикатися з різними перешкодами. Але всупереч всьому маленький сміливець не зупиняється, так як точно впевнений, що зможе знайти свого друга і повернути його додому на казковий луг.

    Шлях буде довгим і непростим. Але крихітці-поні допоможуть зграйки апетитних тістечок. Постарайся їх не пропускати, адже так ти отримаєш приємні бонуси і екстра-бонуси. У той же час остерігайся фіолетових злих бджіл. Ці підступні комахи намагаються відібрати у маленького рожевого поні чесно зароблені очки.

    Малюку належить подолати багато різних рівнів, відмінних за ступенем складності. Він спритно перелітатиме через бар'єри і дертиметься по небезпечним сходах. Його чекають високі гори, на які неодмінно потрібно піднятися, і страшні безодні, через які треба постаратися перестрибнути. Але якщо ти йому допоможеш, всі перешкоди будуть підсилу цій вірній конячці.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам