Гра мишача втеча

    Оцінка: 647 очок, Голосів: 162

    Опис Гри:

    Хто з нас не мріяв потрапити в казку, де збуваються всі бажання, є чарівна паличка і звичайно ж казковий замок. А в кожному замку мешкають маленькі сірі і дуже хитрі тварини - миші.

    Вашій увазі надаємо гру "Мишина втеча" дії якої відбуваються в казковому замку, в якому проходить званий обід. Мешканці замку – лицарі - бенкетують за королівським столом, який заставлений безліччю різноманітних напоїв і наїдків. Але, як виявилося, вони в замку не одні.

    По величезній королівській скатертини бігає маленьке перелякане мишеня, якому дуже потрібно перебігти на протилежний край величезного столу, а від краю столу вже рукою подати до рідної і безпечної нірки.

    Допоможіть бідній і маленькій мишці непомітно і швидко перетнути стіл і при цьому не попастися на очі грізним королівським гостям - лицарям. Будьте впевнені, це не так просто, адже реакція у лицарів військова і дуже-дуже швидка. Крім того, величезної сили у руках лицарів достатньо щоб відразу ж придушити бедолашне мишеня. Вам ніяк не можна допустити цього і зробити всі можливі варіанти ухиляння щоб врятувати життя сірого небораки і він нарешті потрапить до себе в заповітну нірку.

    Мишеня чекає твоєї допомоги!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам