Гра Будівництво: Навантаження Поганих Свинок

    Ігри » Ігри Будівництво » Гра Будівництво: Навантаження Поганих Свинок

    Опис Гри:

    У грі Навантаження Поганих Свинок ти побачиш поросят, які через свою неуважність опинилися в ув'язненні у злих птахів. Свині знаходяться в клітинах, які спеціально побудували пернаті для цієї мети. Але на цьому місці свинушки пробудуть ще рівно один день, адже завтра їх транспортують на нову локацію.

    Бачиш пташку, пір'я якої пофарбовані в червоний колір? Запам'ятай цього героя, адже сьогодні ти будеш за нього грати. Пташка займається тим, що працює кранівником. Процес гри відбувається під час перевезення поросят. Тобі потрібно занурювати клітини, всередині яких знаходяться зелені свинки. Але робити це потрібно виключно в заданому порядку.

    Щоб узяти клітку, потрібно озброїтися краном і закинути його гачок в потрібне місце. Таким чином, ти зможеш рівно розташувати всі клітини в причепі вантажного автомобіля. Дуже важливо поквапитися, тому що час на навантаження обмежена. Якщо ти не встигнеш впоратися із завданням, мимоволі почнеш все з самого початку. Зате кілька таких спроб – і ти станеш справжнім професіоналом логістичного напрямку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам