Гра Прибережна Будівництво

    Ігри » Ігри Будівництво » Гра Прибережна Будівництво

    Опис Гри:

    У грі Кран в Порту ти познайомишся з людиною, який все своє життя працював на будівництві. Але раптом йому запропонували поміняти роботу. І справді, подумав наш герой, а що, якщо взяти, і перевернути все з ніг на голову? Якщо такі рішення як раз по тобі, запускай гру швидше, адже саме ти сьогодні граєш за цього персонажа, який вирішив змінити місце роботи.

    Нашому герою вдалося влаштуватися в порт на посаду кранівника. В принципі, ти вже працював з краном, але тільки на стійці. А що, якщо спробувати ті ж принципи, тільки от застосувати їх в порту? Як думаєш, у тебе вийде? А чому б і ні! Головне – намагатися і показати керівництву, як ти намагаєшся виконувати свої обов'язки.

    Твоє завдання – перемістити весь вантаж в контейнерах на корабель. При цьому всі коробки повинні бути розташовані в строго визначеному порядку. Більш того, цим ще гра не закінчується. Адже далі потрібно перевезти весь вантаж до клієнта. І ось де настає найвідповідальніший етап, адже по дорозі ні один контейнер не повинен бути втрачений. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам