Гра Будівництво Нового Мосту

    Ігри » Ігри Будівництво » Гра Будівництво Нового Мосту

    Опис Гри:

    У грі Будівництво Моста 2 ти переміщаєшся в другу частину гейми, який раніше виходив у віртуальному світі. Отримавши достатньо уваги з боку гравців, розробниками було прийнято рішення про продовження. Отже, зустрічай гру Будівництво Моста 2 – запускай, грай, порівнюй з попереднім варіантом і отримуйте справжнє задоволення від процесу.

    Сьогодні ти можеш перевірити, який з тебе інженер міг би вийти. Завдання наступна – побудувати міст. На відміну від минулого версією, у новому варіанті розробники додали кілька крутих левелів, багато частин мосту, величезна кількість вантажів. Та що там говорити, грати в цілому стало набагато цікавіше.

    Тільки уяви собі, що ти можеш використовувати будь-які матеріали для майбутнього моста. Хочеш, щоб міст вийшов залізним? Так візьми для будівництва залізо. Бажаєш побачити дерев'яну конструкцію? Скористайся відповідним матеріалом. А ще мотузки, пружини та інші елементи для будівництва ідеального мосту.

    Крім усього цього, гра наповнена сюрпризами, які чекають тебе на кожному етапі. Всі рівні містять оригінальні деталі для будівництва. І ти сам повинен придумати, куди їх поставити, щоб на виході отримати міцну конструкцію. Деякі елементи будуть дійсно нестандартними, так що без винахідливості в цій грі обійтися буде складно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам