Гра Кабінет стоматолога

    Ігри » Даша Слідопит Ігри » Гра Кабінет стоматолога
    Оцінка: 1259 очок, Голосів: 295

    Опис Гри:

    Похід до стоматолога у більшості пацієнтів викликає страх і побоювання. І багатьом пацієнтам необхідно деякий час для моральної підготовки себе до відвідування стоматологічного кабінету. А що якщо цей похід не реальний, а віртуальний? І вам не потрібно налаштовувати себе на страшні муки, а провести весело і захоплююче ваш час.

    Нова і захоплююча віртуальна гра "Кабінет стоматолога" - це гра, в якій головному героєві стоматологу у вашій ролі, необхідно буде врятувати дівчину Дашу, яка не доглядала за своїми зубами і дуже сильно запустила їх.

    Пацієнтка Дар'я весь час знаходиться в захоплюючих і небезпечних пригодах і не може відволіктися на повсякденні буденні справи. Але зубний біль стає все більш нестерпним і тепер вже немає іншого виходу, як взятися за спасіння цієї дівчинки і її зубів.

    Вам необхідно відчути себе в ролі справжнього стоматолога і навчитися управляти всіма інструментами та вірно застосовувати їх на вашій нещасній пацієнтці. Пам'ятайте, що від того, як ви будете керувати стоматологічними інструментами, залежить результат лікування героїні нашої гри Даші. Допоможіть Даші позбавиться від жахливого зубного болю, який заважає їй насолоджуватися іграми з її друзями.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам