Гра Картки Даша

    Ігри » Даша Слідопит Ігри » Гра Картки Даша
    Оцінка: 1124 очок, Голосів: 290

    Опис Гри:

    Захоплюючі і інтелектуальні ігри крім своїх корисних властивостей впливу на розвиток пам'яті допоможуть вам провести час цікаво і незабутньо. В такі ігри ви можете грати разом з вашою дитиною, якій буде дуже цікаво перевертати різнокольорові картки.

    Віртуальна гра "Картки" - це гра, в якій вам необхідно буде попрацювати над вашою пам'яттю. У грі будуть різноманітні кольорові картки, які вам необхідно буде з'єднувати. Сенс гри в тому, щоб знаходити для картки її пару. А коли пара буде знайдена вами, картки будуть зникати.

    Всі картки в грі будуть лежати сорочкою вгору, а вам потрібно буде перевертати, для того, щоб знайти однакові картки і всього за два ходи.

    Гра має кілька рівнів складності. З кожним новим рівнем гри, у вас буде збільшуватися кількість карт і зменшуватися час гри. Під час гри ви будете заробляти бали. Чим більше балів ви заробите в новому рівні, тим краще. Ви можете встановлювати власні рекорди.

    Гра дуже проста, але захоплююча. Все що потрібно для перемоги - пройти всі рівні гри зібравши однакові картки як можна швидше, до закінчення встановленого грою часу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам