Гра Даша Урок у шеф-кухаря

    Ігри » Даша Слідопит Ігри » Гра Даша Урок у шеф-кухаря
    Оцінка: 874 очок, Голосів: 210

    Опис Гри:

    Добре приготувати смачний обід - це справжнє мистецтво, яке не у кожного кухаря виходить. Незважаючи на багато проведеного часу за плитою, справжнім шеф-кухарем може стати не кожен. У вас є унікальна можливість побувати на віртуальному уроці у цього шеф-кухаря прямо зараз у нашій грі "Урок у шеф-кухаря".

    Гра "Урок у шеф-кухаря" - це саме та гра, в якій у вас буде можливість взяти кілька уроків у професіонала для того, щоб навчитися правильно і смачно готувати. Для початку, вам потрібно буде скористатися книгою рецептів і вибрати той рецепт, який ви давно мріяли навчитися готувати і приступити до приготування страви.

    В процесі приготування, вам потрібно в правильному порядку використовувати і підбирати необхідні інгредієнти і відправляти їх готуватися.

    Як і у справжнього професійного шеф-кухаря у вашому розпорядженні буде дуже багато інструментів, вам буде потрібно робити все правильно, щоб скористатися ними.

    Звичайно ж без підказок ви не залишитеся. Зверху у вашому розпорядженні буде блокнот на якому буде зображено те, що вам необхідно буде знайти і зробити. І ви, як справжній майстер своєї справи, просто натисність на цей предмет. Все досить просто і цікаво.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам