Гра Даша для дівчат

    Ігри » Даша Слідопит Ігри » Гра Даша для дівчат
    Оцінка: 1111 очок, Голосів: 271

    Опис Гри:

    Кожна дівчина хоче виглядати красивою, доглянутою і елегантною. А це справжнє мистецтво! Адже потрібно підібрати правильний гардероб, зробити відповідний макіяж і, звичайно ж, підібрати гарну зачіску. Все це вимагає дуже багато часу і грошей! Але в нашій грі Для дівчаток Даша" вам не потрібно буде витрачати багато часу і грошей для того, щоб зробити зачіску нашій головній героїні Даші. В даній грі, ви можете проявити себе або подивитися на що ви здатні, як перукар.

    Вам необхідно буде дуже старанно попрацювати над зачіскою мультяшною дівчинки Даші. І в першу чергу вам необхідно висушити мокру голову вашої юної клієнтки. Але робити ви це повинні так, щоб вона відповідала майбутній зачісці.

    Якщо ж волосся Даші буде підняте, то рекомендуємо вам сушити їх у напрямку вгору. Після професійного сушіння волосся, вам необхідно буде взятися за стрижку клієнтки і зробити її стильною і модною. Для цього, вам потрібно спочатку обрізати все зайве волосся що стирчить, а вже тільки потім попрацювати над стрижкою професійною машинкою.

    Для більш стильної зачіски ви можете скористатися різними фарбами для волосся і пофарбувати волосся клієнтки в необхідний на ваш погляд колір.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам