Гра Рок Дівчина Еквестрії

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Рок Дівчина Еквестрії

    Опис Гри:

    У грі Стань Рок-Дівчиною Эквестрии у тебе є можливість потрапити на обкладинку неймовірно модно журналу. Так, вам не почулося. Саме ти можеш засверкать на сторінках глянцю! Тому ця гра неймовірно цікава, адже в одну мить може збутися твоя мрія. Зізнайся, ти ж не відмовилася б від кар'єри моделі? Так чому б не зробити перший крок в цьому напрямку саме зараз?

    Отже, після запуску гри в тебе з'явиться можливість завантажити в спеціальному полі власне фото. А далі гейм виконає кілька маніпуляцій зі знімком, в результаті чого ти побачиш себе в новому образ. Далі ти зможеш сама додати кілька ноток в новий вигляд. Так, перед тобою відкриється можливість вибрати улюблену поні. В залежності від того, на якій героїні ти зупиниш свій вибір, буде змінюватися твій власний образ.

    Також ти можеш доповнити образ різними штучками. Наприклад, підібрати гарну зачіску. А ще тут доступний ряд аксесуарів – сумочка, окуляри, кольє, сережки – все це ти можеш вибрати по своєму смаку. Що ж, бажаємо тобі удачі в такому цікавому справі. А щоб результат тебе неодмінно порадував, роби все зі смаком!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам