Гра Еквестрія: Рок Зачіска Дівчини Флаттершай

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Еквестрія: Рок Зачіска Дівчини Флаттершай

    Опис Гри:

    У грі Рок Зачіска Флаттершай ти побачиш, як школа, яка знаходиться в Эквестрии, схиблена на новому рок-н-рольном стилі. Тепер всі учениці то і справа намагаються перевершити один одного в кращих нарядах. І Флаттершай тому не виключення. Дівчина бажає виглядати не гірше інших, а можливо навіть і краще. Тут вже все залежить від себе.

    Отже, наша героїня хоче бачити на своїй голові модну рок-н-рольну зачіску. З цією метою учениця школи прийшла в салон, де ти працюєш. Як професійний майстер, спершу тобі слід підібрати кілька варіантів нового образу, приміряти все це на голові красуні, щоб вибрати найбільш підходящу в даному випадку зачіску. Дай волю фантазії! Придумуй навіть самі неймовірні варіанти!

    Проте не зачіскою єдиною. Коли на голові буде справжній витвір мистецтва, ти можеш запропонувати Флаттершай одяг за останньою рок-моді. А ще додай до всього цього взуття, ряд стильних аксесуарів і відповідне взуття. Наша героїня повинна залишитися в повному захваті від маніпуляцій над її зовнішністю, а її подруги в результаті повинні заздрити при вигляді нового обличчя подруги.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам