Гра Еквестрія: Маленький Поні у Ванній

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Еквестрія: Маленький Поні у Ванній

    Опис Гри:

    У грі Маленький Поні у Ванній ти потрапиш прямо в країну під назвою Эквестрия. Думається, що більш детальний опис тут не потрібно, тому що якщо ти перебуваєш тут і зараз, то, напевно, вже неодноразово дивилася знаменитий мультик і вивчила всіх героїв картини на пам'ять.

    Так що кращому ми поговоримо про маленькому поні – жителі Эквестрии. Цей хлопець жодної хвилини не може прожити без того, щоб не прийняти ванну. Принаймні, саме таке враження складається. Тому що весь вільний час головний герой гри то і справа миється.

    Купання для поні – це цілий ритуал. Він завжди грається у ванній мильними бульбашками і всілякими іграшками. Твоє завдання полягає в тому, щоб провести з нашим персонажем час купання. Тобі потрібно добре вимити поні. Для цього користуйся кращими шампунями. Коли ти зможеш пінку, і коли поні награється досхочу, витягуйте його з води і просуши гарненько гривку. А тут ти вже зможеш дати волю фантазії, адже за допомогою фена можна спорудити на голові у конячки найрізноманітніші укладання. Спробуй себе в ролі перукаря – тобі обов'язково сподобається!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам