Гра Еквестрія: Помити Поні

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Еквестрія: Помити Поні

    Опис Гри:

    У грі Поні День Спа ти познайомишся з дівчиною, яку звуть Анабель. Отже, уявімо, що знайомство відбулося, щоб перейти до самої цікавої частини історії, а саме – до твоєї ролі в цьому геймі.

    Дівчина, з якою ти щойно познайомилася, завжди мріяла про те, щоб обзавестися поні. І її мрія здійснилася. Це знаменна подія відбулася на День її народження. Конячку дівчині подарували батьки в якості подарунка. Анабель назвала поні Старлайкт.

    Дівчина просто тане від щастя кожен день. Весь свій вільний час Анабель проводить зі своїм новим другом. Турбота турботою, але й про розваги забувати не варто. Тому дівчина придумала нову проведення часу, і в якості експерименту наші герої відправляються в салон краси, де господиня разом зі своїм домашніх улюбленцем зможуть насолодитися приємними розслаблюючими процедурами.

    У цій грі ти виступаєш в якості спеціаліста спа-салону. І ти специализируешься на звірів. Так що Старлайт потрапляє саме в твої руки. Чи ти зможеш провести кілька сеансів масажу, зробити манікюр і педикюр конячці, а ще красиво нафарбувати її? Звичайно ж, зможеш, адже по-іншому і бути не може. Головне, щоб в кінці гри всі залишилися задоволеними, чого ми вам і бажаємо.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам