Гра Еквестрія: Готуємо Льодяники на Паличці

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Еквестрія: Готуємо Льодяники на Паличці

    Опис Гри:

    У грі Эквестрия Льодяники на Паличці ти знову побачиш конячку по імені Пінкі Пай. Ця дівчинка не тільки любить добре одягатися, у неї є й інше хобі – готувати льодяники на паличках. Всі, хто пробував ці смаколики, в один голос стверджують, що нічого смачнішого вони не пробували.

    Кількість бажаючих спробувати ласощі зростає з кожним днем. Вже дійшло до того, що Пінкі Пай не справляється з такими обсягами. А пригостити друзів все одно хочеться. Що ж робити? Конячка вирішується запросити в гості помічника, в ролі якого ти виступаєш. У чотири руки адже справа піде значно швидше та веселіше.

    Щоб ти не розгубилася, Стусани приготувала для тебе покрокове керівництво по створенню цукерок. Отже, для початку вивчи інструкцію, а потім приступай до виготовлення першої партії. Для початку потрібно відібрати потрібні продукти, потім перемістити всі інгредієнти в блендер. Гарненько перемішавши все до однорідної консистенції потрібно вилити отриману суміш у спеціальні формочки, які, само собою зрозуміло, мають форму поні. Коли цукерки застигнуть, їх можна виймати і починати пригощати всіх друзів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам