Гра для дітей: Маша і Ведмідь

    Ігри » Ігри для дітей » Гра для дітей: Маша і Ведмідь

    Опис Гри:

    Хто не любить озорницу Машу і статечного, мудрого та відповідального Ведмедя? Перед тобою – гра Маша і Ведмідь! Так-так, все це найближчим часом ти проведеш разом з улюбленими героями, і все це безкоштовно і без реєстрації.

    Що ж тобі доведеться робити? В принципі, все гранично просто – у нашій грі-казці Машенька потрапила в дуже незручне становище. Так, дівчинці необхідно потрапити додому, в цей час, зрозуміло, вона сидить у рюкзаку, який несе ведмідь. Але зробити це не так просто, тому що якщо дівчинка буде просто сидіти в мішку, додому вона таким чином ні в життя не потрапить. Інша справа, якщо ти їй допоможеш.

    Отже, якщо ти дружиш з математикою, значить, ця іграшка як не можна до речі тобі підійде. Адже кожен наступний крок здійснюється тільки в тому випадку, коли ти, разом з Машею, правильно вирішити задачку, яка постає перед вами. З іншого боку, якщо у тебе виникли проблеми з царицею всіх наук, то тобі тим більше слід грати, адже цей гейм допоможе тобі заглибитися в математичні пізнання ще більше. Хто знає, може, завдяки іграшці, ти зможеш навіть поліпшити шкільні оцінки з математики.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам