Гра для дітей: Ловець Риби

    Ігри » Ігри для дітей » Гра для дітей: Ловець Риби

    Опис Гри:

    Гра Ловець Риб призначена для всіх, хто любить провести час за вудкою, однак кому трохи набридло це справа в стандартній інтерпретації. Отже, перед тобою відкривається можливість дещо розширити встановилися в цій справі горизонти, поміняти стандарти і зламати стереотипи. Як тобі така перспектива? Якщо все окей, тоді приступай до гри прямо зараз, і нехай удача завжди посміхається тобі, незважаючи ні на що!

    Тепер щодо самого ігрового процесу. Ти виступиш в якості такого ловця риби, в якості якого ти сто відсотків ще не виступав. Отже, ти повинен стати на час котом, які весь час займається тим, що думає, чого б такого смачного сьогодні поїсти. І його вибір падає на рибку. А щоб отримати солідний улов, треба пірнути в озеро. Для цього необхідно одягатися в спеціальний костюм і подбати про наповнення бака киснем, щоб було чим дихати.

    Все б добре, але тебе постійно переслідують перешкоди. Так, на березі тебе чекають бабки, які постійно намагаються тобі завадити здійснити мету. А під водою очікують черв'яки, які діють в тому ж напрямку, що і літаючі шкідники. Лови рибу, незважаючи ні на що!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам