Гра для дітей: Аква Злодій

    Ігри » Ігри для дітей » Гра для дітей: Аква Злодій

    Опис Гри:

    Гра Аква Злодій познайомить тебе з одним не зовсім однозначним персонажем. Справа в тому, що в якості героя виступає звичайний крадій. Добре це чи погано – керувати злодієм – та хто його знає. Головне, щоб ти отримав справжнє задоволення від гри. Тому що завдань тут неймовірно величезна кількість, і все треба встигнути зробити в найкоротші терміни. Сподіваємося, гра принесе тобі багато вражень і нових емоцій.

    Отже, наш злодій збирається в дорогу, щоб поповнити свої золоті запаси. Для цього він вибрав найближче озеро, де колись-то, як свідчать легенди, були заховані скарби. Для цього головний герой займається пірнанням. Кожен раз, занурюючись під воду, він повинен дістати золоту монетку, дорогоцінний камінь, прикраса або будь-яку іншу цінну річ.

    Тепер щодо твоїх обов'язків. Тобі потрібно озброїтися олівцем і почати промальовувати дорогу для злодія, таку собі карту. Саме виходячи з твого малюнка злодій і відправиться в шлях – він буде рухатися тільки по тому напрямку, який ти вкажеш. Тому намагайся зробити лінії такими, щоб хлопець зміг за один раз зібрати всі коштовності. А ще на шляху бонуси, які також потрібно зібрати – враховуй і цей момент. Але і не без небезпек тут, адже підводне царство кишить копами, потрапити на очі яким зовсім не рекомендується.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам