Гра для дітей: Дораемон Запізнюється до Школи

    Ігри » Ігри для дітей » Гра для дітей: Дораемон Запізнюється до Школи

    Опис Гри:

    Приходиш ти вчасно на уроки? Чи буває, що ти прокидаєшся, що тобі не хочеться вставати або якісь інші причини, які не дозволяють прийти до початку уроку? Якщо так, то тобі як нікому більше знайома ситуація, яка склалася в даній грі Дораемон Спізнюється в Школу.

    Отже, наш герой, який є персонажем японського гейми, ніяк не може встигнути до першого уроку без запізнень. Він вибрався з дому на скейті, тому що шкільний автобус вже пішов. Тепер хлопець мріє наздогнати машину, щоб приєднатися до своїх друзів. Дораемон сподівається, що скейт йому в цьому допоможе.

    Але їзда на скейті кілька небезпечна. Йому весь час доведеться об'їжджати ями, купини, ямки і інші премудрості дороги. При цьому робити це потрібно дуже обережно, адже кожен невірно зроблений крок може призвести до падіння героя. А якщо таке трапиться кілька разів поспіль, гра закінчиться і Дораемон ніяк не потрапить в школу. Управління грою нескладне. Для розгону потрібно затиснути клавішу зі стрілкою, що позначає напрямок вправо, а для здійснення стрибка потрібно скористатися клавішею пробілу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам