Гра Маріо у вуличних бійках: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Ігри Бійки » Гра Маріо у вуличних бійках: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 872 очок, Голосів: 215

    Опис Гри:

    Маріо вирішив розім'яти свої кісточки не тільки в лагодженні труб, але і в бойових мистецтвах.

    Гра бійки з Маріо відкриє скромний світ водопровідника у досить новому і незвичному ракурсі. Маріо не буде вдягати кімоно, обв'язуватися чорним поясом і показувати всім своє друге покликання. Вуличні бійки - це друге покликання Маріо, принаймні, так вирішили розробники даної флеш гри про бійки з Маріо.

    Маріо чесний перед самими собою, тому воліє вуличні бої або вуличні бійки проводити без заборонених предметів, зокрема, свого улюбленого гайкового ключа. Тому розминати свої кулаки Вам доведеться в практично рівному бою, проти всіх, так це найцікавіше,хто дуже добре знає Маріо, припустимо проти свого брата Луїджі. Але вулична бійка з Маріо це не мортал комбат, виживе кожен програвший, просто у когось буде трохи більше синців, ніж зазвичай. З кожним рівнем Ви зрозумієте всю красу стилю сантехніка в бойових мистецтвах, від його потужних комбо ударів, нетривіальне використання сил землі і місяця, викликання додаткових супер ударів. Це досить незвичайні вуличні бійки, а становлення бувалого сантехніка на шлях воїна різних конфесій бойових мистецтв.

    Так, все це неодмінно може затягнути на пару годинок посиленого використання клавіатури або джойстика з ностальгічними спогадами всіх мультяшних героїв приставки Sega. Але для того щоб показати всім хто знає Маріо, що він незвичайний сантехнік, а ще з кулаками і з власним бойовим стилем східного єдиноборства, Вам необхідно віртуозно оволодіти його стилем і пройти всі раунди вуличних бійок. Грати в гру про бійки з Маріо можна удвох з другом

    Управління в грі про вуличні бійки з Маріо

    Для першого гравця

    1) WASD - основне управління персонажем

    2) UIOJKL - різні комбінації серії атак ударів з допомогою рук і ніг

    Для другого гравця

    1) Клавіші стрілок

    2) 123456

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам