Гра Дракони: Могутні Рейнджери проти механічних черв'яків

    Ігри » Ігри Дракони » Гра Дракони: Могутні Рейнджери проти механічних черв'яків

    Опис Гри:

    Як ти ставишся до істот, які належать до вигаданим? Наприклад, дракони. У цій грі тобі доведеться зіткнутися з цими міфічними істотами, щоб відновити несправедливість, щоб показати, хто тут самий сміливий і, врешті-решт, щоб подбати про встановлення миру на всій планеті.

    Почалося все з того, що жителі одного лісового поселення жили собі так не тужили, рівно до того моменту, поки їх спокій було геть порушено. Сталося це не без допомоги величезних злих черв'яків, які пожирають всіх без розбору жителів. Подібну ситуацію потрібно терміново виправити, чого б тобі це не стояло, але ти можеш не боятися, адже ти працюєш у компанії сміливих рейнджерів.

    Отже, відважні хлопці осідлали драконів, і в цій веселій компанії вони вирішили впоратися з ворогами. Тобі потрібно знищувати черв'яків, не шкодуючи взагалі ні про що. Нехай твоя перемога буде якнайшвидшої, тому що від цього залежать життя сотні людей. Головне, не впадай в паніку, не варто переживати, якщо щось буде не виходити. Ти ж не кожен день літаєш на драконах, вбиваючи злих хробаків, так що терпене, а також праця, як кажуть, обов'язково все перетруть.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам