Гра Евер Афтер Хай: Весняний Фестиваль Кітті Чешир

    Ігри » Ігри Евер Афтер Хай » Гра Евер Афтер Хай: Весняний Фестиваль Кітті Чешир

    Опис Гри:

    У грі Евер Афтер Хай Весняний Фестиваль ти потрапиш на саму гучну вечірку цього року, а може навіть і століття, дивлячись як оцінювати. Ти будеш тут не одна, а разом з Кітті, яка вже не один місяць мріє про те, щоб блищати на заході в самому приголомшливому вбранні.

    Так що познайомся. Це – Кітті Чешир, дочка Чеширського Кота. Дівчинка, як вже говорилося вище, спить і бачить, як би потрапити на фестиваль. Але для цього їй потрібно докласти чималих зусиль. Просто так на саму круту вечірку не потрапиш, пропуск здійснюється виключно за квитками. Але за іронією долі Кітті не володіє потрібною кількістю квитків. Однак вона знає, де їх можна роздобути, а це вже хоч щось. До того ж, ти допоможеш їй у цій справі, і тоді у нашої героїні обов'язково все вийде.

    Отже, з цієї хвилини в твої обов'язки входить всіляко сприяти Кітті, щоб та знайшла диво-квитки. Зробити це буде не дуже просто, тому що в грі присутні недоброзичливці, які будуть заважати їй в процесі досягнення мети. Тобі потрібно не звертати уваги ні на що, йти тільки вперед, обманювати, йти на хитрість – словом, роби все можливе і неможливе, аби перед Кітті відкрилися двері самого крутого в світі фестивалю.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам