Гра Евер Афтер Хай Тести: Майбутнє Побачення

    Ігри » Ігри Евер Афтер Хай » Гра Евер Афтер Хай Тести: Майбутнє Побачення

    Опис Гри:

    Гра Яке Твоє Майбутнє Побачення надзвичайно романтична, цікава і непередбачувана. Гейм просочений нотками неизведанностью і пропонує тобі привідкрити завісу майбутнього. Зізнайся чесно, тобі ж, напевно, хочеться дізнатися, яким буде твій кавалер? Тоді вперед, починай гру і ти зможеш дізнатися багато чого цікавого про себе.

    Образ майбутнього обранця напевно так і вабить тебе. Так пройди цю просту гру, яка являє собою психологічний тест. Суть гейми полягає в тому, щоб відповісти на ряд питань. Наприклад, подумай гарненько, в якій країні ти б хотіла жити, який твій улюблений колір, предмет у школі і так далі. Саме з такого плану питаннями тобі належить зустрітися.

    В грі всього кілька запитань. Як тільки ти надаси відповіді на всі питання, ти побачиш фотографію свого потенційного нареченого. Звичайно, він не буде в реальному житті саме таким, яким ти побачиш його на зображенні. Проте схожі риси тут все одно присутні. Як мінімум, ти зможеш побачити того, з ким тобі доведеться зустрітися в найближчому майбутньому, і тоді майбутнє не буде для тебе настільки прихованим і таємничим.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам