Гра Евер Афтер Хай: Одевалка Банні Бланк

    Ігри » Ігри Евер Афтер Хай » Гра Евер Афтер Хай: Одевалка Банні Бланк

    Опис Гри:

    Гра Банні Бланк Одягалки розповідає про дочку кролика, який проживає в казці " Аліса в Країні Чудес. Розповідати довго, мабуть, не потрібно, тому що ти напевно знаєш напам'ять цю історію. Так що відразу перейдемо до суті справи.

    Єдине, чого ти не могла знати, так це ім'я дівчинки, але тепер у тебе є можливість познайомитися з нею. Отже, нашого головного персонажа звуть саме Банні Бланк. Це – дочка того самого кролика, про який говорилося вище. І ця дівчинка також поступила в школу Евер Афтер Хай. Тепер наша красуня збирається справити на учениць найкраще враження. А тут, як ти розумієш, без стильного зовнішнього вигляду просто не обійтися.

    Ти будеш працювати над побудовою іміджу Банні. Що їй потрібно, вона ще сама толком не знає, тому що перебуває лише перші дні в школі. Однак ти напевно знаєш, як треба одягатися, який макіяж варто робити і яку зачіску вибрати. І ти повинна застосувати всі свої знання на практиці. Пам'ятай, що саме від тебе залежить те, як Зайчик буде прийнята в новому для неї оточенні. І буде вона там прийнята взагалі? Постарайся, щоб довести, на що ти здатна і зробити дівчині приємне – допомогти обзавестися новими знайомствами.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам