Гра Фіксики: Що Це

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фіксики: Що Це

    Опис Гри:

    Дедус і Нулик сьогодні перевірять, чи є ти наглядовою людиною. Щоб дізнатися відповідь на це питання, фиксики розробили гру Що Це? Гейм дуже веселий, цікавий і, що найголовніше, пізнавальний, так що тобі неодмінно варто провести трохи часу в грі. Крім того, що ти дізнаєшся щодо своєї спостережливості багато чого нового, так ще й час відмінно проведеш.

    Суть гри полягає в тому, щоб перевірити, чи добре ти знайомий з предметами, які перебувають в кожному будинку, і в твоєму в тому числі. Наприклад, ти цілий день провів у дворі, граючи м'ячиком. Потім, коли прийшов час повертатися додому, ти почав дивитися телевізор, переглядаючи улюблені мультики. При цьому якщо запитати тебе – якого кольору і розміри був м'ячик, з яким ти цілий день грав – зміг би ти правильно відповісти на цей вопрсо? Запам'ятовуєш ти предмети, з якими маєш справу?

    Після запуску гейми ти побачиш велике зображення, на якому намальовані частини якогось предмета. У нижній частині екрана ти побачиш картинки, на одній з яких можна знайти потрібний предмет. Твоє завдання полягає в тому, щоб як можна швидше отысать необхідну річ, після чого перейти на наступний рівень і повторити спробу. З кожним новим левелом твоя спостережливість буде збільшуватися. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам