Гра Літаючий Маріо і Луїджі на двох

    Ігри » Ігри Флеппі Берд » Гра Літаючий Маріо і Луїджі на двох

    Опис Гри:

    Гра Flappy Маріо і Луїджі напевно знайома багатьом. Тому що тут грають ключову роль два брата, які працюють водопровідниками. Братів звуть так само, як і називається цей гейм – одного з них батьки нарекли Маріо, в той час як другого дісталося ім'я Луїджі.

    Сьогодні наші герої постануть для тебе у дещо новому і навіть, може бути, не зовсім звичайному амплуа. Брати відшукали все-таки костюми кішок, переодягнувшись в які вони навчилися літати. І це круто, тому що нарешті збулася мрія! Звичайно ж, це дивно. Адже, якщо подумати, костюми кішок мало чим корисні під час польоту, проте в цій грі можливо практично все. Отже, брати Луїджі відправляються в політ! І ти приймеш у цьому процесі безпосередню участь!

    ваше завдання полягає в тому, щоб надати можливість нашим героям пролетіти як можна більшу відстань. Тут вже, як ти розумієш, все залежить від тебе. Бо шлях-то й справа наповнений самими неймовірними перешкодами. І не дай Бог ти вріжеш в одну з перепон, тоді гра тут же закінчиться. У гру можна рубатися з товаришами, так що вперед, клич друзів, збирай компанію для незабутнього проведення часу!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам