Гра Флэппи PSY

    Ігри » Ігри Флеппі Берд » Гра Флэппи PSY

    Опис Гри:

    Перед тобою гра Flappy PSY! І так-так, ти не помилився, коли подумав, що в якості головного героя тут можна побачити запаморочливого репера, людини, якій вдалося набрати рекордну кількість переглядів свого кліпу на ютубі.

    Пісня Гангам Стайл буде переслідувати тебе весь час. У цьому захоплюючому процесі на твою долю падає дуже відповідальне завдання. Наш герой обожнює гру про пташку, яка літає в печерах з метою дістатися до виходу, минувши при цьому всі перешкоди. Як Псай навчився літати, для нас залишається повною загадкою. Однак правила гри змушують нас не тільки дивуватися, але і зробити так, щоб цей політ виявився незабутнім для репера.

    Отже, в процесі гри розкривається таємниця про можливості польоту Псая. Справа в тому, що співак, спробувавши кілька разів свої сили в польоті, так і не досяг на цьому ґрунті успіху. Але засмучуватися Псай не став. Він просто піднявся на улюблений велосипед і пішов по тій же місцевості, яку не так давно долала знаменита перната. Тепер тобі потрібно управляти співаком, який їздить по печері на велосипеді, намагаючись не врізатися в ту або іншу перешкоду. Як тільки ти зустрінеш на шляху трубу, відразу ж об'їзди її, інакше відрізок твого шляху значно скоротиться. А тобі потрібно діяти в протилежному напрямку – намагатися подолати якомога більшу відстань. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам