Гра Флэппи Берд: Літаюча Бабуся

    Ігри » Ігри Флеппі Берд » Гра Флэппи Берд: Літаюча Бабуся

    Опис Гри:

    Гра Flappy Gran дуже цікава і незвичайна. Знаючи принципи схожих геймів, в ролі яких виступають пташки, вертольоти, літаючі миші та інші персонажі, тут головний герой може тебе здивувати. Справа в тому, що добра бабця вирішила трішечки зібрати грошей. Для цього їй потрібно пройти через безліч перешкод і, як кажуть, вийти сухою з води.

    Отже, шлях нашої героїні кишить небезпеками. А як же, адже безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. І той чоловік, який розкидав тут золоті монети, спеціально придумав таке собі розвагу – змусити когось заробляти таким чином гроші, спостерігаючи, як цей хтось мине всі перешкоди, які тільки будуть зустрічатися на її шляху.

    Керування грою просте – тобі потрібно озброїтися лише комп'ютерною мишкою, з допомогою якої можна активувати бабусю. А далі веди її по дорозі, яка вказується в грі, і збирай розкидані тут і там монетки. Чим більше грошей збереш, тим краще. Проте в гонитві за багатством не ризикуй життям нашої героїні – вона повинна залишитися живою і неушкодженою.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам