Гра Флэппи Берд: Літає Вертоліт

    Ігри » Ігри Флеппі Берд » Гра Флэппи Берд: Літає Вертоліт

    Опис Гри:

    Гра Пурхаючий Вертоліт – це гейм на витривалість в першу чергу. Бо твоє завдання полягає в тому, щоб протримати головного героя в повітрі так довго, як тільки ти зможеш це зробити. Ясна річ, що численні перешкоди і перешкоди будуть всіляко заважати тобі на шляху до досягнення мети. Однак де наша не пропадала? Так що вперед!

    Всі перешкоди розташовані в рандомном порядку. Це означає, що ти не можеш знати, коли варто очікувати появу тієї чи іншої перешкоди. Кожен крок для тебе буде зовсім несподіваним і ще невідомо, чи не буде він останнім. Тому що будь-яке зіткнення з тим чи іншим перешкодою загрожує закінченням гри. А тобі цього потрібно побоюватися, тому що доведеться в такому випадку починати все з нуля, втративши зароблені до цього бали.

    Крім традиційних труб тут ти побачиш і інші перешкоди. Так, з труби час від часу буде вилазити страшна рука, прагнучи захопити головного героя. Так що будь гранично обережним і неймовірно акуратним. Клич друзів, щоб влаштувати такі собі змагання і дізнатися, кому з вас вдасться пройти якомога більшу відстань. А з урахуванням розставлених пасток зробити це буде не так-то просто. Так що тримайся!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам