Гра Наруто Флэппи

    Ігри » Ігри Флеппі Берд » Гра Наруто Флэппи

    Опис Гри:

    Любиш японські аніме? Тоді вперед, адже тебе чекає неймовірно цікава гра Flappy Наруто. Ти напевно знаєш цього хлопця. Маленький ніндзя не витрачати жодної секунди свого життя даремно. Він постійно вдосконалюється кожен день. При цьому хлопець вірить, що якщо він буде багато працювати, у нього обов'язково все вийде.

    Сьогоднішній день для Наруто не є винятком. Він вирішив присвятити всі години тренування, втім, як і зазвичай. Хлопець потрапив у село, яке в народі називається Конохи. І тут його чекає безліч перепон. Хлопець намагається вибратися звідси якомога швидше, але знову ж таки, перешкоди не дають йому це зробити в максимально стислі терміни.

    Наруто починає бігти, що є сили. І перший крок зроблений ним приносить перешкоду у вигляді дерев'яної конструкції. Що робити? Зрозуміло, що вішати ніс не має сенсу зовсім. Тут у тебе є два варіанти дій – або подолати перешкоду за допомогою стрибків або ж пройти крізь перешкоду внизу. Намагайся все робити акуратно, тому що якщо твій герой доторкнеться до перешкоди гру доведеться починати заново.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам