Гра Форсаж 6: Американський форсаж!

    Ігри » Ігри Форсаж » Гра Форсаж 6: Американський форсаж!
    Оцінка: 2796 очок, Голосів: 645

    Опис Гри:

    Нова гра за мотивами знаменитої серії фільмів «Форсаж» розкриває нескінченні можливості для самовдосконалення на трасі. У грі цілих шість рівнів, але не думай, що пройти їх буде легко. На різних треках, розкиданих по території США, в самих різних умовах спочатку ти будеш боротись за те, щоб просто не стати останнім в заїзді, адже твоя машина буде далеко не досконалою. Але, успішно проходячи рівень за рівнем, ти зможеш накопичити грошей, які ти будеш отримувати в якості виграшу. Вибирай, які характеристики боліда ти хочеш покращити, і за призові гроші отримуй додаткові технічні характеристики. Будь уважний - по трасі розкидані також різні бонуси. Їх збір може відібрати частину часу, але отримані, завдяки бонусам, можливості компенсують всі тимчасові витрати. Наприклад, ти можеш отримати право на використання турбо-режиму - розгону машини до максимальної турбо-швидкості в момент, коли вирішується доля всієї гонки. Після виконання певних умов під час проходження треку ти зможеш міняти авто на більш потужне. При цьому куплені раніше вдосконалення будуть тільки збільшуватись на кожній новій моделі.

    Не всі спорткари на трасі будуть твої супротивники ,тому не відволікайся на боротьбу з машинами, над якими немає імен. У них власне змагання, яке не має до тебе жодного стосунку. Зосередься на своїх супротивниках, розташування яких на трасі ти зможеш відстежувати за допомогою карти, розташованої над ігровим полем. Будь обережний, адже тобі доведеться проїхати по різним дорогам - від високошвидкісних шосе, прокладених посеред пустелі, до забитих будівельним сміттям доріг.

    Переходь з рівня на рівень, покращуй свій автомобіль і власні водійські навички в новій грі «Форсаж 6: Американський форсаж».

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам