Гра Гамбол та Дарвін: Будівництво

    Ігри » Ігри Гамбол » Гра Гамбол та Дарвін: Будівництво

    Опис Гри:

    Гра Гамбол та Дарвін на Будівництві перенесе тебе в день, коли вчитель вирішив відправити весь клас на екскурсію. Захід планувалося провести на будівництві. Ще б пак, адже тут можна знайти стільки всього цікавого! Так що приєднуйся!

    Отже, весь клас зараз знаходиться на будівництві. Дарвін настільки зацікавився побаченим, що примудрився відстати від вчителя і однокласників. Тепер хлопець знаходиться в повній розгубленості. Так, він спробував раз відшукати групу, однак у нього нічого не вийшло. Тепер бідний хлопчик переживає, що він ніколи не вибереться з цього місця.

    Тим часом Гамбол помітив зникнення свого кращого друга. Не думаючи ні секунди, цей відважний малий відправляється на пошуки пропажі. Благо, що перед екскурсією на кожну дитину наділи каску, тому що ця річ згодом дуже навіть знадобилася нашим героям. На голову-неждано-негадано може впасти цегла, але боятися нічого, адже шолом захистить хлопців.

    Отже, шукай Дарвіна. Граючи за Гамбола, ти повинен пройти всю будову, минути всі перешкоди на своєму шляху і все-таки дістатися до мети. Метою гри, як ти вже напевно здогадався, є визначення місця знаходження одного і подальше його повернення до класу. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам