Гра Гамбол Грає в Хованки

    Ігри » Ігри Гамбол » Гра Гамбол Грає в Хованки

    Опис Гри:

    Пам'ятайте, у які ігри ви з задоволенням грали в дитинстві, якщо випадала нагода зібратися зі своїми друзями? Однією з найпопулярніших забав тих часів була гра, схожа на піжмурки, тільки з дещо іншими умовами. Одному учаснику зав'язувалися очі, та він намагався зловити інших людей, які в цей час гучно носилися навколо нього, всіляко подразнюючи. Гра була дуже цікавою, і захоплювала нас надовго. І якщо, читаючи цей текст, у вас виникло відчуття ностальгії, тоді ласкаво просимо в онлайн-версія цього розваги, під назвою Гамбол грає в Хованки.

    Головний герой цієї забави – кошеня Гамбол, який також дуже любить цю гру. І частенько, коли випадає можливість, запрошує в гості друзів, щоб ті разом з ним поринули у веселу атмосферу. Як ви пам'ятаєте, одному учаснику зав'язують очі. А значить, він не бачить (принаймні, не повинен бачити) все, що відбувається навколо. Але в кімнаті адже знаходиться дуже багато різних небезпечних предметів. І як зробити так, щоб учасники гри не поранилися і не наступили на щось гостре?

    Ваше завдання в грі Гамбол грає в Хованки – бути турботливим батьком, який усуває всі перешкоди, які можуть виникнути у персонажів під час гри. Постарайтеся, щоб ніхто не спіткнувся, адже це може суттєво порушити забаву.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам