Гра Гамбол: Гонки за Рецептом

    Ігри » Ігри Гамбол » Гра Гамбол: Гонки за Рецептом

    Опис Гри:

    чи Любите ви готувати? Якщо так, тоді гра Гамбол Гонка за Рецептом точно доведеться вам за смаком. Справа в тому, що в даному розвазі вам доведеться багато часу проводити на кухні, щоб здивувати Анаіс - молодшу дівчинку в сім'ї Уотерсонов своїми кулінарними здібностями. А дивувати її будуть ваші, вже стали улюбленими, персонажі онлайн-ігор Гамбол та Дарвін. Але що ж такого приготувати, думають вони, щоб порадувати дівчинку?

    Поки шукали рецепт, дівчинка дізналася, що парочка збирається щось готувати для неї, і вирішила втекти від гріха подалі. Тому Гамболу з напарником довелося гнатися за нею, щоб нагодувати. Ось це сім'я.

    Але по дорозі хлопці не забувають про своєї основної місії, і намагаються приготувати щось смачне, що-те, що довелося б сестрі до вподоби. Тому потрібно не просто наздоганяти її, а й збирати різні інгредієнти по дорозі.

    Але і це ще не все – однокласники друзів, дізнавшись, що у тих є щось смачне, вирішили наздогнати їх, щоб відняти їжу. Вийшла подвійна погоня – цікаво, чим вона закінчиться? Вирішувати тільки вам в новій дивовижній грі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам