Гра гонки на двох X5

    Оцінка: 235 очок, Голосів: 72

    Опис Гри:

    ВМВ ІКС5 – мрія, чи не так? У цій грі ми пропонуємо тобі здійснити свою мрію! Навіть якщо мова йде про віртуальності, все одно це – чудовий шанс побувати за кермом дорогого автомобіля.

    Цей позашляховик просто створений для доріг, по яких звичайна машина не проїде ні в якому разі. Додай одного, щоб ви змогли відчути той адреналін, який можна отримати від цієї гри. Як варіант, ти можеш грати один, але все-таки краще знайти собі компаньйона.

    Дія гри розгортається в засніжених краях, так що буде ще цікавіше, коли ти почнеш борознити холодні простори. Керувати автомобілем ти будеш зверху – вид наданий тільки в такому варіанті. Однак даний режим допоможе усвідомлювати всю ситуацію, від «А» до «Я». Ти будеш бачити всіх супротивників, хто, як і куди рухається. Таким чином, тобі буде простіше не врізатися в суперника. Якщо таке станеться, машин посиплються іскри. Не допускай занадто частих зіткнень, інакше ти помнешь автомобіль, і хто знає, чи зможе він в такому стані продовжувати участь в гонках. Старайся прийти першим у що б то не стало. Нехай удача ніколи не полишає тебе, не тільки у віртуальному світі, але і на всьому життєвому шляху! А зараз забудь про все і відірвись на повну!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам