Гра Хелло Кітті на Пляжі - Одягалка

    Ігри » Ігри Хелло Кітті » Гра Хелло Кітті на Пляжі - Одягалка
    Оцінка: 1272 очок, Голосів: 314

    Опис Гри:

    Мультяшні герої дуже люблять відвідувати пляж і насолоджуватися теплим морем і сонячними променями. І крихта Хелло Кітті також вирішила скористатися вільною хвилинкою і провести день приймаючи такі улюблені для котячих, сонячні ванни. Сьогодні у вас буде можливість вибрати правильний пляжний наряд для нашої диво крихти в грі "Кітті на Пляжі - Одягалка".

    Наша головна мультяшна героїня дуже любить море і сонце, і вона готова цілими днями сидіти на пляжі, купатися в морі і засмагати на сонечку. Але, перед тим, як вона відправиться на пляж, їй необхідно вибрати гарний пляжний наряд, та інші необхідні для перебування нашої маленької героїні на пляжі, пляжні предмети.

    У грі "Кітті на Пляжі - Одягалка" вам буде доручено дуже важливе і відповідальне завдання - одягнути Кітті в пляжний наряд. Для цього вам необхідно буде підібрати для нашої маленької киці дуже красивий і яскравий купальник, не забути про стильні і модні окуляри, а також захопити капелюшок і безліч інших аксесуарів, які можуть стати в нагоді нашій героїні під час походу на пляж. Після того, як ви одягнете Хелло Кітті по останньому модному тренду, наша героїня зможе сміливо прямувати на пляж і насолоджуватися літнім відпочинком сповна.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам