Гра Як Дістати Сусідку

    Оцінка: 1074 очок, Голосів: 259

    Опис Гри:

    Часто трапляється в житті, що сусідки по кімнаті - не завжди нерозлучні подруги, особливо це чітко простежується серед мешканок гуртожитків. Дуже часто такі сусідки найщиріші і непримирені вороги, яких може приміряти тільки розселення по різних кімнатах. Така собі ворожнеча-дружба, буває дуже часто і дуже винахідливою. Адже ні одна з сусідок не дуже то хоче видавати свої брудні наміри проти своєї сусідки і робить їй тихенько капості.

    У нашій грі "Як Дістати Сусідку" вам належить випробувати на собі всі унікальні принади справжніх дівочих відносин. Доведіть вашу сусідку по кімнаті до білої гарячки і сказу на найвищому рівні! Невже вам не вистачає фантазії? Тоді не біда, підказки будуть надані вам в правому нижньому кутку екрану і вони точно підкажуть вам, як же домогтися від вашої сусідки зриву і істерики.

    Будьте впевнені, що вам у нашій грі "Як Дістати Сусідку" буде дуже весело, хоч і не надто сосідколюбиво. Ми бажаємо вам творчих перемог і успіхів, на дуже вдячній ниві нервомотания.

    Покажіть себе справжньою стревою і пограйтесь з нервами вашої сусідки до повного її виснаження і можливо на наступний рік вона сама захоче переїхати в іншу кімнату!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам