Гра Сусіди - Коханці

    Оцінка: 516 очок, Голосів: 129

    Опис Гри:

    Гра "Сусіди - Коханці" це дуже захоплююча і дуже романтична гра, в яку можуть грати справжні романтики і любителі віртуального кохання.

    Як дістати сусіда - серія ігор відрізняються унікальним поєднанням захоплюючого геймплея, оригінальності і необхідності проявити кмітливість. У грі "Сусіди - Коханці" через паркан від вас живе чарівна сусідка. І ваша симпатія виявилася взаємною. Що ж робити, якщо хочеться проявляти почуття природним чином: обніматися і цілуватися при кожній зручній нагоді, а сусіди - проти. Помітивши "солодку" парочку вони кидаються камінням, недогризками, надкушеним морозивом та іншим сміттям. Ваше завдання відповідно не потрапляти цим невихованим особам на очі. Залишаючись непоміченими закохані переходять на все більш складні рівні. Дуже кумедна гра з веселими сценками і захоплюючими завданнями.

    Любов з перешкодами подвійно цікавіша, а ще особливо якщо вас не будуть за це бити справжні незадоволені сусіди і не дай боже чоловіки. Ми впевнені, що ви проведете дуже захоплююче і весело час в нашій грі "Сусіди - Коханці". Бажаємо вам удачі на вашій віртуальній любовної ниві!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам