Гра Кім 5 з плюсом: Бродилка

    Ігри » Ігри Кім 5 з плюсом » Гра Кім 5 з плюсом: Бродилка
    Оцінка: 668 очок, Голосів: 159

    Опис Гри:

    Сьогодні нашу героїню Кім П'ять з Плюсом чекають дуже захоплюючі нові завдання і неймовірні пригоди в нашій грі "Кім 5 з плюсом: Бродилка".

    Кім П'ять з Плюсом, отримала нове завдання в дуже секретній службі. Їй сьогодні необхідно розслідувати крадіжку, яка сталася в історичному музеї. Чулье і Вейд підказали нашій маленькій шпигункці, що в цій справі замішаний сам Король Мавп, і як завжди вона була права! Саме цей негідник викрав з історичного музею дуже древню реліквію. А куди він може віднести і що він планує робити з нею - залишається загадкою, на яку повинна дати відповідь наша героїня Кім. А знайти вкрадену реліквію потрібно дуже швидко, щоб вона не стала безповоротно загубленою.

    Пошуки вкраденої реліквії наша героїня починає з самого місця злочину. І тут трапляється несподіване, окрім дуже важливих доказів проти лиходія героїня виявляє ще й Шиго, яка також займається якимись дослідженнями.

    У нашій грі "Кім 5 з плюсом: Бродилка" вам необхідно допомогти Кім П'ять з Плюсом битися в бою з її головною суперницею і розгадати таємницю стародавньої магії, яка допоможе розібратися в злісних плани викрадачів.

    Керувати нашою героїнею в грі "Кім 5 з плюсом: Бродилка" ви можете за допомогою стрілок на клавіатурі. Для того, щоб стрибати і ухилятися від всіх атак здійснюваних ворогами - використовуйте клавіші вгору і вниз, а при необхідності нанести атаку - натискайте клавішу пробіл.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам