Гра Стрілялка Контр Страйк: Стрілець Макс

    Ігри » Ігри Контр Страйк » Гра Стрілялка Контр Страйк: Стрілець Макс

    Опис Гри:

    Для того, щоб ефективно грати в нове популярне Інтернет-розвага Shooter Max, перевірте свою реакцію і хватку. Крім того, переконайтеся, що в онлайн-іграх ви стріляєте влучно. Інакше довго вам в грі Shooter Max не протримаються. Можливо, ви здивовані подібним сміливими заявами. Але нічого дивного тут вам доведеться швидко реагувати на поведінку ворогом і тиснути на курок кожного разу, коли на горизонті вимальовується небезпека.

    Ваші вороги в Shooter Max – терористи, які переховуються від правосуддя. І воно їх спіткало, у вашій особі. Тільки от невдача – все ви знаходитесь на великій локації, де є дуже багато затишних містечок, де і сховалися терористи. Але вони періодично будуть виглядати, контролюючи і оцінюючи ваші дії. Саме в цю секунду, коли голова ворога здалася з укриття, вам потрібно буде зробити постріл. Готові?

    Ховатися терористи можуть де завгодно – кілька з них, згідно з сюжетом Shooter Max сидить у машині, а парочка ховається за нею. Крім того, зверніть увагу на ящики, розташовані на локації. Там теж можуть бути недруги, і вони хочуть вашої смерті точно також, як і ви бажаєте їх загибелі. Так що тут гра на виживання – хто кого виживе.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам